Mucize Zayıflama
Lida Yosun Kapsl
www.lida.gen.tr

Zayıflamada
Yeni Trend Lida
www.lidaturkiye.net

%100 Orjinal
Lida Yosun Kapsl
www.orjinallida.com

Online
Lida Siparişi
www.lidaweb.com

Bitkisel Zayıflama
Lida Kapsl
www.lidaturkiye.com

Lida ile
Sağlıklı Zayıflayın
www.lidamania.com

17 Nisan 2009 Cuma

Kazandıran Cep Telefonu Tarifesi " Kazantel" Başlıyor

1. Kazantel'e davet edeceğim arkadaşımlarımdan ne kadar kazanacağım?
Kazantel' e davet edeceğiniz her arkadaşınızdan kullanacağı Kazantel tarifesine bağlı olarak 50 Krş ila 5 TL aralığında aylık düzenli kazanç sağlarsınız.

2. Kazantel kazançlarımı nasıl alacağım?
Kazantel kazançlarınız 50 TL sınırına ulaştığında otomatik olarak ödeme listesine alınır ve takip eden ayın ikinci haftasında banka hesabınıza yatırılır.

Sistem ödemeleri şu şekilde olacaktır. Ocak ayı sonunda anlaşmalı operatörü sizin grubunuzdan kullanan kişi sayısına göre Ocak ayı kazançlarınız hesaplanır. Şubat ayı içinde Ocak ayı kazançlarınızdan ödenen faturalara bağlı olarak kesinleşen kazançlarınız hesabınıza yansıtılır. Hesabınızda kesinleşen kazanç tutarı 50 TL’yi geçtiğinde profil bilgilerinizde tanımladığınız ödeme hesap bilgilerine ödemeniz yapılmak üzere işlem başlatılır. Tanımladığınız hesap numarasına Mart ayının sonunda otomatik olarak eft ile yatırılır. Bu işlem sırası aylık olarak düzenli şekilde devam eder.

3. Ödeme sınırı altında olan kazançlarımızı transfer edebilir miyiz?
Evet. İlgili üyelerin de onaylaması sonrası ödemeleri tek bir üye hesabında toplamanız mümkündür. Bu şekilde aile üyelerinizin yarattıkları her bir grubun ödemesini tek bir hesapta toplayabileceğiniz gibi, arkadaş grubu olarak da her bir ay ödemenin bir arkadaşınızda toplanmasını da sağlayabileceksiniz.

4. Arkadaşlarımız ile topluca Kazantel'e geçiş yapacağız. Havuz ödeme hesabı oluşturabilir miyiz?
Evet. Tüm arkadaşlarınızın kazançlarını tek bir arkadaşınızın hesabında toplayabilir ve grubunuza kazançlarınızı kendi aranızda dağıtabilirsiniz. Örnek olarak 12 kişilik bir arkadaş grubu olarak Kazantel' e üye oldunuz ve grubunuzun aylık kazancı 1.200 TL’ye ulaştı. Bu durumda tüm grubun ödemelerini tek kişi üzerinde toplayıp ödemeyi o kişi üzerinden alabilir ve kendi aranızda paylaşabilirsiniz. Her ay bir grup üyenize bu ödemeyi verebilirsiniz.

5. Tüm aile Kazantel' e geçiş yapmak istiyoruz. Ancak annem internet kullanmasını bilmiyor. Ne yapacağız?
Bu durumda annenize kendi e-posta adresinizden davet gönderip üyeliğini kendiniz oluşturabilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki Kazantel tarifesine geçiş anında ilgili operatöre anneniz, işlemlerini kendisinin gerçekleştirmesi gerekecektir.

6. Kazantel tarifeleri hangi operatör üzerinden hizmet verecektir?
Kazantel, üyelerine en uygun tarifeleri ve en yüksek ödeme garantisini verecek olan operatörle anlaşacaktır. Bu kapsamda üye sayımızın 100 bini geçmesini müteakip pazarlıklar başlatılacaktır.

7. Kazantel' e neden üye olmalıyım?
Çünkü şu an yapmış olduğunuz görüşmelerden bir kazanç sağlayamamaktasınız. Halbuki Kazantel üyesi olduğunuzda grubunuzla birlikte hem daha uygun fiyatlarla konuşacak hem de düzenli bir ödeme alma şansına sahip olacaksınız.

8. Kazantel'de ileride farklı bir numara kullanabilir miyim?
Evet. Kazantel üyelik cep telefonu numaranızı dilediğiniz zaman Kazantel tarifesindeki bir başka cep telefonu numaranız ile değiştirebilirsiniz.

9. İki hat kullanıyorum. İkisiyle de üye olabilir miyim?
Olabilirsiniz. Bu durumda bir hattınız sponsor hesap "davet eden" diğer hattınız ise grup üyesi "davet edilen" olarak iki farklı hesaptan Kazantel üyeliği açmanız gerekecektir. Bu üyelikleri aynı e-posta adresi ile açabilirsiniz. Bu üyeliklerin kazançlarını aynı banka hesabına isteyebilirsiniz.

10. T.C. vatandaşı değilim. Kazantel üyesi olup, kazanabilir miyim?
Kazantel’e üye olmak ve kazanç sağlayabilmeniz için gereken en önemli özellik geçerli bir cep numarasına sahip olmanızdır. Bunun dışında ödemeler için banka hesap numarası beyan edebildiğiniz müddetçe üye olmanıza bir engel yoktur.

11. Kazantel' e geçiş yapmam durumunda numaramda bir değişiklik olacak mı?
Hayır. Gene aynı numaranız ile konuşmaya devam edeceksiniz. Kazantel ile sadece hizmet aldığınız operatör değişebilir.

12. Kazantel üyeliği için bir ücret var mıdır?
Kazantel hizmeti tamamen ücretsizdir ve her zaman da ücretsiz olarak kalacaktır. Kazantel hizmet masraflarını operatörlerden sağlamaktadır.

13. Kazantel tarifeleri nasıl olacak?
Kontörlü ve faturalı olmak üzere iki farklı tarife tipi söz konusu olacaktır. Her iki tarifenin de kendi içerisinde alt dalları olacaktır. Bunun detayları ise operatöslerle yapılacak pazarlıkların neticesinde oluşacaktır.

14. Kazantel.com sitesine üye oldum. Ancak tarife hizmetinden yararlanmıyorum. Gene de alt grubumdan kazanabilecek miyim?
Hayır. Kazantel üyeliğinizden kazanabilmeniz için öncelikli şart sizin de hizmetimizden faydalanmanızdır. Kendiniz için istemediğiniz bir ürünü, arkadaşlarınıza da önermeniz etik değildir.

15. Kazantel tarifesine geçtim ancak ayrılmak istiyorum. Mümkün müdür?
Evet. Kazantel’e üye olarak herhangi bir taahhüt altına girmemektesiniz. Üyeliğiniz istediğiniz zaman sonra erdirebilirsiniz. Bu durumda grubunuzdan sağlayacağınız kazançlar da iptal edilir ve biriken kazançlar üye grubunuza dağıtılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder